FairGame

Registrera dig på den här webbplatsen

Här kan du registrera dig i Tjejligan, en förening i riksförbundet Goodgames . Det är helt gratis! Var vänlig fyll i fullständiga och korrekta uppgifter nedan. Våra stadgar hittar du här http://tinyurl.com/tjejliganstadgar


Föreningen Tjejligan tillämpar Personuppgiftslagen (PUL) och värnar om den personliga integriteten vid behandling av personuppgifter.
Personuppgifter som lämnas till föreningen Tjejligan vid medlemsregistrering, föreningsaktivitet, erfarenhetsutbyte mellan medlemmar eller för annan föreningsverksamhet används för administration och upprätthållande av service till föreningens medlemmar eller för att uppfylla rättsliga krav som kan ställas på verksamheten.
Personuppgifterna används i första hand av föreningen Tjejligan men kan – för samma ändamål - lämnas ut till föreningens dotterbolag, vid skapande av sådana. Föreningen Tjejligan lämnar inte ut personuppgifter till annan tredje part om det inte finns lagstiftning som kräver utlämnande. Föreningen Tjejligan bevarar personuppgifter bara så längre det behövs för ändamålet med behandlingen.
Du har rätt att en gång om året kostnadsfritt få besked om vilka personuppgifter som föreningen har om dig efter en skriftlig ansökan. Eventuella felaktiga personuppgifter kan du be att få rättade. Vi kommer inte använda dina uppgifter för marknadsföring

Har du synpunkter på föreningen Tjejligan behandling av dina personuppgifter kan du ta kontakt via info@tjejligan.se

Genom att acceptera villkoren har föreningen Tjejligan tillåtelse att:
* Skicka ut medlemsbrev dig. Avregistrering från medlemskap görs via mejl till info@tjejligan.com

Ett lösenord kommer att skickas till dig per e-post.


← Tillbaka till FairGame